Prodaja rabljenih vozil

Avto Anabela vam nudi pestro izbiro osebnih rabljenih vozil. Pri nas se lahko oglasite in si osebno ogledate vozilo, preverite njegovo dokumentacijo, zgodovino ter se zapeljete na testno vožnjo. Ker smo strokovni in se zavedamo, da je nakup rabljenega vozila za kupca stresno, vas vabimo, da si podrobno ogledate vozilo pred nakupom. Mi se bomo potrudili, da vam bomo o vozilu podali čim več informacij.

Prijazno vam bomo svetovali pri izbiri primernega rabljenega vozila. Na trgu delujemo že dolgo časa in imamo veliko zadovoljnih strank. Poleg prodaje vozila bomo poskrbeli za ureditev potrebnih dokumentov in vam tako olajšali nakup vašega rabljenega vozila

Prodajni katalog AVTO.NET

Oglejte si našo ponudbo rabljenih vozil. V kolikor ste zagledali pravo vozilo zase, nas čim prej kontaktirajte in si rezervirajte svoj termin ogleda. Na željo stranke se lahko dogovorimo za ogled vozila tudi izven delovnega časa. Zaloga rabljenih vozil se dnevno spreminja. Zaradi večjega števila povpraševanja obstaja možnost, da vozilo ne bo več na voljo. Zato nas kontaktirajte čim prej in si zagotovite ogled in morda nakup vašega izbranega vozila.

Naša ponudba vozil je skrbno izbrana. Vsako rabljeno vozilo, ki ga pri nas lahko dobite je temeljito in strokovno pregledano ter popravljeno, kar vam bomo dokazali z računi in dodatno dokumentacijo. Za morebitne dodatne popravke vas bomo opozorili.

Na željo kupca pa lahko vozilo izvozimo tudi v drugo željeno državo. Na voljo imamo vozila različnih blagovnih znamk, modelov in cenovnega razpona.

Niste našli tistega, ki iščete?

Nudimo vam možnost naročila rabljenega vozila. Običajno se zgodi, da ravno vozila, ki ga iščete trenutno ni na trgu. Tu se lahko obrnete na nas, da vam pomagamo priti do željenega rabljenega vozila. Pišite nam ali nas pokličite in potrudili se bomo poiskati primerno vozilo za vas. V kolikor bomo imeli v kratkem za vas ustrezno ponudbo, vas bomo kontaktirali. Ne pozabite nam omeniti model in obliko vozila (limuzina, karavan…), morebitno barvo, motor, gorivo, letnik, opremo, prevožene kilometre, morebitno lokacijo dobave vozila (npr. primorska) ter ceno, katero ste pripravljeni plačati.

Izpolnite obrazec mi se pa lotimo iskanja vašega novega sanjskega vozila.

Obrazec

Scroll to Top